Wat is het verschil tussen een slot voorzien van een nieuwe sleutel en het vervangen van een slot?

nieuwe

Emergency room zijn van die ogenblikken dat je het slot op een of meerdere deuren in jouw woning wenst te herstellen of te vervangen. Je hoeft niet horses het totale slotmechanisme te vervangen. Soms moet je enkel maar het slot voorzien van een nieuwe sleutel.

Als jouw slotenmaker dus een port van nieuwe sleutels wenst te voorzien, moet hij enkel maar nieuwe sleutels voor dat slot maken en het slotmechanisme zo instellen dat het werkt op de nieuwe sleutel in plaats van fulfilled de oude sleutel 24/7 slotenservice in Rotterdam . Dit is onder andere wat zou moeten gebeuren als je een nieuwe woning betrekt, enkel en alleen al omwille van veiligheidsredenen, desire je weet maar nooit hoeveel sleutels er ergens ronddwalen, pass away op die deursloten passen. Dus omwille van je gemoedsrust, laat je ideal nieuwe sleutels zetten op jouw sloten.

Het wordt een andere situatie als je een bestaand slot hebt, maar het slotmechanisme niet mag vervangen. Het kan zijn dat je een sleutel verloren bent of dat de sleutels zijn afgesleten en dienen vervangen te worden. Jouw slotenmaker zal dan nieuwe sleutels voor je maken pass away passen op het bestaande slotmechanisme. Dat is ook de wijze waarop je added sleutels kan laten maken.

Het ganse slot gaan vervangen, is nodig als het slot beschadigd is of als de toestand van het slot zodanig slecht of zwak geworden is. Je zal dan ook te samen met het slot, nieuwe sleutels ontvangen die passen op het nieuwe slotmechanisme. Een port is kenmerkend voor de beveiliging. Koop daarom een sterker port om jouw beveiliging sterker te maken. Als je meer dan een deurslot dient te vervangen, kan je de slotenmaker vragen om het mechanisme zo te laten aanpassen dat ze allemaal satisfied dezelfde sleutel kunnen werken. Op pass away manier heb je slechts één sleutel nodig om ze allemaal te bedienen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *