Home Remedies voor vlooien

      No Comments on Home Remedies voor vlooien
vlooien

Vlooien zijn vleugelloze insecten met lange poten die hen helpen verticaal te springen tot een hoogte van meer dan 7 centimeter. Ze hebben dunne platte lichamen waardoor ze gemakkelijk door het haar van hun gastheren kunnen bewegen. Ze doorboren de huid van zoogdieren en voeden zich met hun bloed om te overleven. Ze hebben een zeer sterke lichaamsbouw en zijn bestand tegen hoge drukken. Er zijn verschillende soorten vlooien; sommigen van hen zijn de kattenvlo, de hondenvlo, de menselijke vlo, de rattenvlo en de vlooienvloot. De vlo van de rat staat bekend om het veroorzaken van de builenpest die meer dan 25% van de Europese bevolking heeft gedood. Dit artikel gaat over de verschillende huismiddeltjes die men kan gebruiken om van vlooien af ​​te komen.

Het gebruik van huismiddeltjes om vlooien uit te roeien is goedkoper en gemakkelijker dan andere. De meeste huismiddeltjes zijn niet giftig en ze zullen uw huis en uw huisdier beschermen tegen de giftige aard van chemische vlooienverwijderaars. Hier zijn een paar huismiddeltjes die men kan gebruiken.

Citrus-insectenwerende middelen: Snij citroenen in vieren en dompel ze onder in een vat vol water. Kook het water en laat de citroenen een nacht in de vloeistof blijven. Spuit de tapijten en je kussens met deze vloeistof. Spuit ook de vloeistof op uw huisdier en was zijn oksels en poten. Deze spray bevat citroenzuur in citroenen en hun zure aard weert de vlooien af.

Oliebad: natuurlijk middel tegen vlooien en teken bij honden als uw huisdier slecht geïnfecteerd is, moet u hem een ​​oliebad geven. Voeg een paar druppels eucalyptusolie, lavendelolie en tea tree olie toe aan het bad. De geur die van deze ingrediënten in staat is om de vlooien af ​​te weren. Je kunt rozemarijnbladeren gebruiken om een ​​bad te maken door ze onder te dompelen in warm water en je hond erin te baden. Soms kan het wassen van uw huisdier met plantaardige olie helpen om vlooien weg te drijven. Het enige probleem hiermee is dat de olie niet gemakkelijk weggaat van het lichaam van uw huisdier, zelfs als u shampoos gebruikt. Probeer na het bad milde ontvetter te gebruiken.

Eetbare remedies: wanneer honden worden gevoed met knoflook, wordt de geur mild via hun huid uitgescheiden en daardoor onherbergzaam voor vlooien. Biergist heeft hetzelfde effect op vlooien. Een ander goed alternatief is natuurlijke appelazijn toegevoegd aan het water dat uw huisdier drinkt. Het maakt hun huid zuurder en het is onaangenaam voor vlooien. Het grootste nadeel van al deze middelen is dat uw huisdier dergelijke producten consumeert.

Externe remedies: het strooien van diatomeeënaarde (organische klei) over uw hele tuin. Het planten van een kruid genaamd boerenwormkruid rond de pen van uw huisdier is een handige manier om de vlooien weg te houden van uw huisdier. Bestrooien met gepoederde mottenballen rond je tuin in kleine hoeveelheden, helpt je om vlooien weg te houden van je tuin. Gebruik mottenballen in kleine hoeveelheden omdat het schadelijk is voor uw huisdier als het in grotere concentraties wordt gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *